Letland erstatter Kina ved World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe

Kina er blevet forhindret i at rejse til Østrig, og bliver derfor erstattet af Letland ved PDC’s World Cup of Darts.

Den kinesiske duo bestående af Di Zhuang og Zizhao Zheng havde i morgen udsigt til at få debut ved PDC’s World Cup of Darts. Desværre har rejse-teknikaliteter dog gjort det umuligt for kineserne at nå til Salzburg i tide, og Kina bliver derfor erstattet af Letland ved PDC’s landsholdsturnering. Det skriver PDC på deres hjemmeside.

Det er med ganske kort varsel, at kineserne har måttet sande, at det ikke har kunnet lade sig gøre, at rejse til Østrig. Ifølge PDC havde det kinesiske hold ellers fået godkendt både visa, rejsetilladelse og bestået deres respektive corona-tests.

Kina skulle have stået overfor Hong Kong allerede i morgendagens tredje opgør. Hong Kong kan nu i stedet altså se frem til at møde lettiske Madars Razma og  Janis Mustafejevs. Opgøret er af hensyn til letternes rejsetid flyttet til at blive afviklet som den sidste kamp fredag aften, hvilket betyder, at Danmarks kamp mod New Zealand nu forventes at blive spillet omkring klokken 14:15, fremfor klokken 14:45, som det tidligere har været annonceret.

Du kan se lodtrækningen til fredagens kampe i første runde her nedenfor. Alle kampe vil kunne ses live på TV3 Sport, Viaplay og PDC.tv.


2020 BetVictor World Cup of Darts
Lodtrækning
Fredag 6. november

Eftermiddagsprogram (13:00)
Første runde
Litauen v Gibraltar
Portugal v Ungarn
New Zealand v Danmark
Nordirland v Canada
Belgien v Tjekkiet
Østrig v USA
England v Filippinerne

Aftensprogram (19:00)
Første runde
Italien v Spanien
Sverige v Grækenland
Japan v Skotland
Polen v Sydafrika
Irland v Australien
Wales v Rusland
Tyskland v Finland
Holland v Brasilien
Hong Kong v Letland

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*