Wayne Mardle: Disse fire spillere kvalificerer sig til Premier Leagues semifinaler

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Både Glen Durrant og Peter Wright vil kvalificere sig til Premier Leagues semifinaler – i hvert fald hvis man spørger den femdobbelte VM-semifinalist, Wayne Mardle.

Michael van Gerwen, Michael Smith, Glen Durrant og Peter Wright kvalificerer sig til semifinalerne i Premier League. Dermed kan Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Gary Anderson, Rob Cross og Daryl Gurney godt begynde at acceptere en endelig placering udenfor Premier Leagues top fire.

Sådan lyder dommen, hvis man spørger Sky Sports’ dartekspert, den femdobbelte VM-semifinalist, Wayne Mardle, i et interview med Sky Sports.

På nuværende tidspunkt er der fortsat ni spillerunder, før grundspillet i Premier League er endeligt afgjort, og der er dermed fortsat rig mulighed for forskydninger i tabellen, inden de fire semifinalister skal findes. Du kan i den forbindelse læse mere om gårsdagens resultater og kommende spilledatoer her.

Til trods for at der altså fortsat er et hav af kampe, der skal afgøres i grundspillet, så peger Mardle altså alligevel på sine favoritter i kampen om at opnå en plads i semifinalerne.

Michael van Gerwen er fortsat verdens bedste

Blandt forklaringerne lyder det blandt andet, at Mardle har stor tiltro til, at særligt Michael van Gerwen vil dominere i resten af grundspillet.

– Michael kommer til at køre solo herfra. Han kommer ikke til at snitte 110 hver eneste kamp, men han kommer til at være enormt svær at besejre. Så selvom han kun spiller på 80%, så er han fortsat den bedste spiller i verden.

– Jeg siger ikke, at han kommer nemt til sine sejre, for han kommer ikke nemt til sine sejre længere. Men han har toppet grundspillet alle sæsoner, han har været med, og det tror jeg, at han vil gøre igen, lyder begrundelsen.

‘Bullyboy’ jagter ny Premier League succes

Også Michael Smith vil ifølge Wayne Mardle kvalificere sig til top fire. Den 29-årige englænder var i finalen for to år siden, inden han sidste år skuffede med en samlet syvendeplads i grundspillet.

– Jeg siger aldrig, at Michael Smith vil fejle forud for nogen turneringer. Jeg er en stor Michael Smith fan. Han var placeret som nummer tre før genopstarten, så hvis han kan konsolidere sin placering, eller muligvis rykke op som nummer to, så er hans arbejde gjort, lyder det fra Mardle.

Stor tiltro til Durrant og Wright

Som nævnt vil også Glen Durrant og Peter Wright kvalificere sig til semifinalerne, hvis man spørger Wayne Mardle. Der sker, selvom Durrant ikke har nogen overbevisende opbakning blandt bookmakerne, alt imens Wright i skrivende stund indtager femtepladsen i tabellen.

– Glen Durrant er virkelig god under pres. Hans doubler har været en katalysator for ham indtil videre, argumentere Mardle.

Hvem tror du kvalificerer sig til Premier Leagues semifinaler? (fire stemmer)

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Premier League tabellen (efter syvende spillerunde)

#SpillerKampeVundetUafgjortTabt+/- (legs)Point
1Michael van Gerwen7502+1310
2Glen Durrant7421+1110
3Nathan Aspinall7412+59
4Gary Anderson7322+38
5Peter Wright7322+18
6Michael Smith731307
7Gerwyn Price7133-35
8Rob Cross7133-75
9Daryl Gurney7124-74

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*