Jamie Lewis vinder gruppe et ved PDC Home Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Jamie Lewis vandt den første udgave af PDC Home Tour.

28-årige Jamie Lewis sikrede sig den samlede sejr ved den første udgave af PDC Home Tour – en turnering som indledes med 32 firemandsgrupper, der spilles hver aften 32 dage i træk fra klokken 20.30, og hvor spillerne kaster deres pile hjemme fra deres egen matrikel.

Læs også: PDC introducerer ny webcam turnering

Jamie Lewis sikrede sig i den forbindelse den samlede gruppesejr i gruppe et, til trods for et indledende nederlag til den blot 21-årige hollænder Niels Zonneveld. Herefter besejrede Lewis dog både verdensmesteren Peter Wright 5-1 og engelske Peter Jacques 5-4, hvilket var nok til at sikre en samlet førsteplads.

Selvom spillerne næppe tillægger PDC Home Tour nogen massiv sportslig betydning, så vil walisiske Jamie Lewis sikkert sagtens kunne glæde sig over gruppesejren, der i øvrigt sikrer ham videre avancement til den endnu udefinerede anden fase af turneringen. Forrige års VM-semifinalist har således haft et par særdeles svære sæsoner på PDC’s ProTour, siden hans store gennembrud i Alexandra Palace for to år siden.

PDC Home Tour fortsætter i aften, hvor Gerwyn Price, Rowby-John Rodriguez, Luke Woodhouse og Ted Evetts udgør gruppe to. Kampene kan ses live på Viaplay og PDC.tv fra klokken 20.30.

PDC Home Tour 
Gruppe et – fredag 17. april
Peter Wright (93,1) 5-4 (88,6) Peter Jacques
Niels Zonneveld (96,2) 5-3 (95,1) Jamie Lewis
Peter Jacques (94,7) 5-2 (90,7) Niels Zonneveld
Jamie Lewis (99,7) 5-1 (81,5) Peter Wright
Jamie Lewis (79,8) 5-4 (84,5) Peter Jacques
Peter Wright (77,6) 5-1 (78,1) Niels Zonneveld

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*