Per Laursen og Kim Frithjof triumferede ved det jysk/fynske- og sjællandske mesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Mads Magnussen

Per Laursen vandt i dag det Jysk/Fynske mesterskab for tredje gang i karrieren.

Efter at have tabt finalen i både 2018 og 2019 kunne Per Laursen i dag endelig knytte nævnerne, efter at have vundet karrierens tredje titel som jysk/fynsk mester.

Titlen blev sikret efter en finalesejr over klubkammeraten Frank Andreasen. Det er første gang siden 2014, at Per Laursen vinder titlen. Første gang den femdobbelte danmarksmester sejrede ved JFM var i 2009.

Studsens Kim Frithjof vandt i comeback

Ved det sjællandske mesterskab lykkedes det en anelse overraskende 41-årige Kim Frithjof at sikre sig karrierens første titel som sjællandsk mester.

Den tidligere landsholdsspiller har de seneste sæsoner kun spillet enkelte holdkampe for sin klub i 2.- og 1. division, og vandt senest point til den danske rangliste for over 18 måneder siden. Det var således svært at forudse på forhånd, at Studsen-spilleren ville gå hele vejen ved SM, hvor han i øvrigt besejrede blot 23-årige Jesper Neumann i finalen.

Michelle Merlit og Vibeke Solvik vandt hos damerne

I damernes rækker lykkedes det Neptun Dartklubs Michelle Merlit at sejre ved JFM, alt imens DK26 Hvidovres Vibeke Solvik triumferede på den anden side af sundet.

Mens Michelle Merlit, der i januar blev hyldet som “årets danske damerspiller 2019”, besejrede Dorthe Drue i sin finale, så var Fie Skinnes’ Vibeke Solvik modstander i finalen ved det sjællandske mesterskab.


Resultater Jysk/Fynsk Mesterskab 2020
Semifinaler
Per Laursen 2-0 Anders Zaar
Frank Andreasen 2-1 Simon Bak

Finale
Per Laursen 2-1 Frank Andreasen

Resultater Sjællandske Mesterskab 2020
Semifinaler
Kim Frithjof 2-? Michael Hansen
Jesper Neumann 2-? Ivan Madsen

Finale
Kim Frithjof 2-1 Jesper Neumann

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*