Podcast: Optakt til Premier League 2020

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Peter Wright og Michael van Gerwen mødes allerede i første runde, når Premier League begynder torsdag aften.

Peter ’Snakebite’ Wright er verdensmester. Michael van Gerwen fremstår ikke længere uovervindelig. BDO ligger i ruiner, og PDC’s World Series kommer til Danmark. Intet er tilsyneladende som det plejer – men er der overhovedet nogen, der har lagt mærke til det, når nu det er Fallon Sherrock, Lisa Ashton og alle de øvrige damespillere, der stjæler overskrifterne både på Danmarks Radio, Sky Sports og BBC?

Læs også: Optakt: I dag begynder Premier League

Nej, der er tilsyneladende ikke noget, der er, som det plejer, og der er derfor rigeligt at tale om, inden der torsdag aften tages hul på en ny sæson af PDC’s Premier League.

I den forbindelse har Dartnyheder.dk allieret sig med de henholdvis fem- og firedobbelte danske mestre, Per Laursen og Frede Johansen, for at blive klogere på, hvad der er op og ned i dartens verden, forud for startskuddet på hvad der tegner til at blive en historisk tæt Premier League-sæson.

Du kan høre Dartnyheder.dk’s podcast lige her eller via dette link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*