Så sluttede eventyret: Fallon Sherrock taber 2-4 til Chris Dobey

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

En af dette VM’s aller største historier, 25-årige Fallon Sherrock, tabte i dag 2-4 til Chris Dobey, og er dermed ude af verdensmesterskabet.

Så gik den ikke længere for VM’s hidtil mest omtalte spiller, den 25-årige englænder Fallon Sherrock.

Den tidligere VM-sølvvinder ved damernes verdensmesterskab i BDO tabte således tidligere i dag 4-2 til Chris Dobey i tredje runde ved PDC’s verdensmesterskab, og har dermed udspillet sin rolle i kampen om Sid Waddell trofæet.

Sherrock har ellers taget hele dartverdenen – og sågar også store dele af den øvrige sportsverden – med storm, efter hun med sin indledende sejr over Ted Evetts blev den første kvindelige dartspiller nogensinde, der besejrede en mand ved PDC’s verdensmesterskab.

Det historiske resultat blev sidenhen fulgt op med en sensationel sejr på 3-1 over 11. seedede Mensur Suljovic i anden runde, inden hun altså for kort tid siden tabte til Chris Dobey.

Succes til trods for nederlag

Det endelige nederlag fandt sted, til trods for at Sherrock bragte sig foran med både 1-0 og 2-1 i sæt. Herfra var Dobey imidlertid fuldstændig overlegen, og vandt således de efterfølgende tre sæt med cifrene 3-0, 3-1 og 3-0.

Til trods for nederlaget så kan den unge englænder dog alligevel se tilbage på et VM, hvor hun ikke blot har skrevet sig ind i historiebøgerne, men også skrevet sig ind på forsiderne af alverdens internationale aviser og nyhedsmedier. Derudover kan hun glæde sig over en pengepræmie på godt og vel 220.000 danske kroner, hvilket er hendes største præmiesum i karrieren hidtil.

Chris Dobeys sejr betyder, at han er videre blandt de sidste 16 ved verdensmesterskabet. Det samme gør sig gældende for Simon Whitlock og Glen Durrant, der hver især besejrede henholdvis Mervyn King og Daryl Gurney.


Resultater fredag 27. december (eftermiddagskampe)

Simon Whitlock (90,94) 4-1 (89,51) Mervyn King
Glen Durrant (97,94) 4-2 (96,84) Daryl Gurney
Chris Dobey (101,09) 4-2 (90,45) Fallon Sherrock

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*