Optakt: Gary Anderson træder ind i turneringen

Foto: Sky Sports

Det er blevet mandag og dermed er der kun en session på dagens VM-program, blandt andet med Gary Anderson.

Igen i går var der overraskelser på programmet. Således måtte både Ian White og Michael Smith lade livet i turneringen, da de tabte til henholdvis Darius Labanauskas og Luke Woodhouse.

Kyle Anderson var også lige ved at ryge i svinget, da han var bagud med 2-0 mod Xiaochen Zong, men fik dog vendt opgøret til en 3-2 sejr.

Aftensession bød også på Mikuru Suzuki, som gjorde en ganske hæderlig indsats mod James Richardson, men som til sidst måtte se sig slået med 3-2.

I dag står den så kun på en enkelt session, men det betyder ikke, at der ikke stadig kan være plads til overraskelser. Som det ser ud lige nu, kan nærmest ingen føle sig sikre ved dette VM.

Steve Lennon [1.57] v Callan Rydz [2.37]
Dagens første opgør står mellem to talenter. Steve Lennon har godt været med i et par år efterhånden og har også været på den store scene en del gange, men manden er trods alt kun 26. Hans modstander er dog kun 21 og har ikke den store erfaring med den store scene.

Umiddelbart har Steve Lennon nok det højeste topniveau af de to, men der kan være langt imellem de gode præstationer af Lennon, så Rydz vil helt sikkert få sine muligheder i dette opgør. Spørgsmålet er bare, om han kan udnytte dem. Han kommer med en god håndfuld selvtillid efter en ganske fin sæson på Development Touren, så detet opgør kunne godt blive tættere end først antaget.

Bud på resultat: Steve Lennon vinder 3-2

William O’Connor [1.30] v Marko Kantele [3.50]
William O’Connor er meget naturligt favoritten i dette opgør. Lidt ligesom Lennon, så kan han præstere nogle vildt gode snit, når han har dagen, men der kan virkelig også være langt mellem de dage. Ireren har dog en Players Championship sejr med fra sæsonen, så han har beviser på, at han godt kan spille en habil dart.

Det kan Marko Kantele bestemt også, men der er muligvis endnu længere mellem de helt store præstationer. Tidligere på sæsonen præsterede han dog det højest målte gennemsnit på PDC Nordic & Baltics Pro Tour nogensinde på hele 105.80. Der er altså krummer i den lidt ældre finne.

Bud på resultat: William O’Connor vinder 3-1

Vincent van der Voort [1.33] v Keane Barry [3.40]
Keane Barry er den kun tredjeyngste spiller nogensinde til at deltage ved PDC’s VM. Ja faktisk er han så ung, at han den 21. december skal spille finalen ved Junior World Darts Championship, som også skal spilles i Ally Pally.

Hvis man har fulgt lidt med i ungdomsrækkerne, så er der ingen tvivl om, at Barry er et kæmpe talent, spørgsmålet er bare, om talentet er nok mod Vincent van der Voort, som dog må siges at have en helt anden erfaring. Det bliver nok svært for Barry, men en god oplevelse i en ung alder.

Bud på resultat: Vincent van der Voort vinder 3-0

Gary Anderson [1.40] v Brendan Dolan [3.00]
Skal Gary Anderson være den næste af de tunge drenge, som ryger ud af turneringen? Skribenten tager et vildt gæt og siger ja.
Skotten har langt fra haft en optimal sæson, og den har budt på klart flere nedture end opture. Ja der har i det hele taget ikke været meget positivt at skrive hjem om, og spørgsmålet er, om han har fundet et eller andet frem til VM?

Brendan Dolan må vide, at der er en god mulighed for at nappe Gary Anderson i aften, og kigger man på det snit, som han trods alt fik skudt afsted mod Nitin Kumar, som ikke gav alt for stor modstand, så er der bestemt grobund for en solid præstation i aften.

Bud på resultat: Brendan Dolan vinder 3-2


Resultater fra 15. december
Kyle Anderson (89.56) 3-2 (83.16) Xiaochen Zong
Ciaran Teehan (90.08) 3-0 (87.67) Ross Smith
Brendan Dolan (97.35) 3-0 (90.17) Nitin Kumar
Darius Labanauskas (96.31) 3-1 (100.33) Ian White (Anden runde)

Jose Justicia (88.64) 3-0 (82.56) Arron Monk
Danny Baggish (84.94) 3-2 (85.12) Andy Boulton
James Richardson (85.78) 3-2 (84.91) Mikuru Suzuki
Luke Woodhouse (97.81) 3-1 (95.69) Michael Smith (Anden runde)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*