Sådan følger du det danske landshold ved WDF’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Det danske dartlandshold deltager i disse dage ved WDF’s verdensmesterskab.

I dag klokken 12.00 kastes de første pile ved 2019-udgaven af verdensmesterskabet for landshold i WDF. Her indleder de danske herrelandsholdsspillere deres jagt på VM-succes i singlerækken. Senere på dagens begynder så juniorernes mix-turnering, inden damernes doubleturnering begynder klokken 14.00.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Danmarks lodtrækning til VM i Rumænien

For første gang nogensinde vil det i den forbindelse være muligt at følge resultaterne fra turneringen live på DartConnect, hvor det vil være muligt at få liveopdateringer af resultaterne fra de respektive kampe. Derudover vil det også være muligt at streame udvalgte kampe via YouTube-linket nederst i denne artikel.

Yderligere informationer om turneringen, heriblandt kampprogram og lodtrækning, kan findes her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*