Per Laursen topper Søren Søgaard-ranglisten

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Per Laursen indtager førstepladsen på den nyeste udgave af Søren Søgaard-ranglisten.

Ikke overraskende indtager den femdobbelte danmarksmester, Per Laursen, førstepladsen på sæsonens første Søren Søgaard-rangliste. Ranglisten har tidligere været kendt som “Dartistik-ranglisten”, men vil fremover gå under sit nye navn.

Ranglisten, der foreløbigt tæller 1280 dartspillere, er udarbejdet af Martin Hawkins, og tager højde for alle spillere i den løbende turnering i Dansk Dart Union, hvortil spillernes rating er baseret på en kombination af hvor mange kampe og legs de respektive spillere vinder og taber, samt hvor mange pile spillerne bruger på at vinde deres legs. Derudover indeholder ranglisten en algoritme, der forsøger at udligne forskellene mellem hvilke rækker de respektive spillere spiller i.

Mens Per Laursen altså indtager førstepladsen, så henviser han sin holdkammerat, Mogens ‘Turbo’ Christensen, til andenpladsen, alt imens Aabenraas tyske profil, Daniel Voigt, er placeret på tredjepladsen.

Top 10 på Søren Søgaard-ranglisten:

  1. Per Laursen (Potten)
  2. Mogens Christensen (Potten)
  3. Daniel Voigt (Aabenraa)
  4. Dennis Lindskjold (Fluen)
  5. Vladimir Andersen (Kolding)
  6. Nicolai Olsen (Holbæk)
  7. Allan Daugbjerg Olsen (Aros)
  8. Niels-Jørgen Hansen (Aabenraa)
  9. Tonny Madsen (Assens)
  10. Jimmy Mortensen (Stifterne)

Vladimir Andersen tager i øvrigt titlen som den højstplacerede spiller, der ikke spiller i 1. division. Kolding-spilleren må i den forbindelse nøjes med en femteplads, til trods for at have det markant laveste gennemsnit per vundet leg (17,89) af dem der har spillet mere end fire kampe på tværs af alle rækker. Det næstlaveste gennemsnit indehaves af Nicolai Olsen, der har vundet sine legs i 18,42 dart.

Du kan se hele Søren Søgaard-ranglisten her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*