Danskertrio jagter endnu engang ranglistepoint ved PDC’s Challenge Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Mads Magnussen

Niels-Jørgen Hansen er den bedst placerede dansker på PDC’s Challenge Tour-rangliste.

De tre danske PDPA-medlemmer, Niels Heinsøe, Niels-Jørgen Hansen og Ivan Springborg Poulsen, er endnu engang rejst til England, hvor de i denne weekend deltager på PDC’s Challenge Tour. Challenge Touren er åben for alle spillere, der deltog ved Q-school, men ikke vandt et Tour Card.

Forud for denne weekends fire turneringer, så er Niels-Jørgen Hansen den bedst placerede dansker på Challenge Tour-ranglisten. Særligt en god afslutning på den seneste Challenge Tour-weekend bragte Aabenraa-spilleren op på en samlet placering som nummer 82. Herefter følger Niels Heinsøe på 119. pladsen, mens Ivan Springborg er placeret som nummer 161. Både Niels Heinsøe og Ivan Springborg havde i den forbindelse en skuffende weekend, da de senest deltog på Challenge Touren.

Challenge Tour-ranglisten toppes i øvrigt af Stephen Burton, mens navne som Boris Koltsov, Andy Jenkins, Cameron Menzies, Cody Harris, Berry van Peer og Andrew Gilding ligeledes befinder sig i top 10. Derudover er svenske Dennis Nilsson placeret som nummer 26.

Der spilles to Challenge Tour-turneringer i dag, fulgt op af to yderligere turneringer i morgen. Den første turnering begynder klokken 11.30 dansk tid og kan som altid følges live på DartConnect.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*