Rob Cross efter nederlag: ‘De er det mest respektløse publikum’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Rob Cross havde ikke meget til overs for det tyske hjemmebanepublikum, da han i går tabte 8-5 til Gabriel Clemens i kvartfinalen ved German Darts Masters.

– Hver gang du kommer og spiller i Tyskland, så er det det mest respektløse publikum.

Sådan lød ordene fra den tidligere verdensmester Rob Cross til dart-mediet Live-Darts, efter han i går aftes tabte 8-5 til Gabriel Clemens i kvartfinalen ved German Darts Masters. Reaktionen faldt ovenpå et nederlag, hvor ‘Voltage’ flere gange måtte stå model til et både buhende og piftende tysk hjemmebanepublikum, der ikke lagde skjul på, at de foretrak at se deres landsmand avancere videre til semifinalen.

I nedenstående video kan man se den afgørende del af kampen mellem Rob Cross og Gabriel Clemens, hvor det tyske publikum blandt andet buher og pifter af Rob Cross.

Også på Europa Touren har det tyske publikum tidligere været beskyldt for at være respektløse overfor udenlandske spillere, når de har spillet mod deres landsmænd. Anklagen deles dog ikke af Peter Wright, der i nat vandt finalen ved German Darts Masters og havde følgende kommentar vedrørende det tyske publikum:

– Man må forvente, at det er sådan det er. Man er nødt til at komme videre, og man kan ikke bruge det som en undskyldning, fortalte sejrherren til Live-Darts.

Synes du, at det tyske dartpublikum er respektløs?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Det er tredje år i træk, at German Darts Masters er blevet afholdt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*