Svær dansk dag på Challenge Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Cody Harris og Nick Fullwell gik hele vejen ved lørdagens to Challenge Tours – danskerne havde det svært.

De tre danske PDPA-medlemmer havde i dag en svær arbejdsdag på kontoret ved lørdagens to Challenge Tour-turneringer. Hverken Niels Heinsøe, Niels-Jørgen Hansen eller Ivan Springborg Poulsen formåede således at spillede sig frem til de sidste 64 ved de to turneringer, hvilket betyder, at det i dag ikke lykkedes danskerne at vinde præmiepenge til Challenge Tour-ranglisten.

Alle tre danskere spillede da også under niveau i deres første kamp ved lørdagens første Challenge Tour, hvilket førte til overbevisende nederlag for både Niels Heinsøe og Niels-Jørgen Hansen. Til gengæld lykkedes det Ivan Springborg, til trods for at levere et gennemsnit på næsten 10 point lavere end sin modstander, at besejre den dobbelte Lakeside-deltager Daniel Day 5-4. Desværre tabte Springborg dog efterfølgende 2-5 i anden rune til David Ladley, til trods for en fornem præstation hvor sjællænderen snittede 83,2, hvilket er Springborgs næsthøjeste Challenge Tour-gennemsnit i år.

Selvom det danske niveau blev hævet betragteligt ved lørdagens anden turnering, så var det altså heller ikke nok til at sikre ranglistepoint. Særligt Niels Heinsøe lagde ellers overordentligt flot fra land, da han i sin 5-3 sejr over Rowdy Schoremans leverede sit højeste Challenge Tour-gennemsnit i denne sæson på 86,3, efter at have lukket sin legs i henholdvis 17, 15, 16, 16 og 17 dart. En præstation han desværre ikke formåede at gentage i anden runde, hvor han, sammen med sine danske kollegaer, måtte forlade turneringen.

Lørdagens to turneringer blev i øvrigt vundet af Cody Harris og Nick Fullwell der besejrede Martin Atkins og Nathan Rafferty i finalerne.

Challenge Touren fortsætter i morgen, hvor danskerne får endnu et par chancer ved Challenge Tour 11- og 12.

Du kan se alle lørdagens danske resultater her nedenfor. Alle øvrige Challenge Tour-resultater kan findes på DartConnect.com.

Challenge Tour 9
Sidste 256:
Niels-Jørgen Hansen (71,5) 1-5 (83,1) Lukasz Sawicki
Niels Heinsøe (68,7) 2-5 (76,5) Callan Rydz
Ivan Springborg Poulsen (76,3) 5-4 (86,1) Daniel Day

Sidste 128:
Ivan Springborg Poulsen (83,2) 2-5 (84,3) David Ladley

Challenge Tour 10
Sidste 256:
Niels-Jørgen Hansen BYE
Niels Heinsøe (86,3) 5-3 (82,4) Rowdy Schoremans
Ivan Springborg Poulsen (80,6) 5-1 (67,0) Stefan Taferner

Sidste 128:
Niels-Jørgen Hansen (76,5) 4-5 (73,7) Daniel Cox
Niels Heinsøe (78,2) 3-5 (77,7) Brett Claydon
Ivan Springborg Poulsen (76,8) 0-5 (86,4) David Evans

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*