Optakt: US Darts Masters afgøres i nat

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Ingen af de nordamerikanske spillere formåede at nå kvartfinalerne ved dette års US Darts Masters.

US Darts Masters skal afgøres i nat, og det står allerede nu klart, at det ikke bliver til nogen overraskelse. I hvert fald ikke en stor en af slagsen.

Således formåede ingen af de nordamerikanske spillere at lave overraskelsen i går. Jeff Smith var den spiller, som var tættest på, da han pressede Peter Wright helt ud i et 11. og afgørende leg.

Dermed kommer de fire kvartfinaler i aften til at bestå er verdens top syv, samt Nathan Aspinall som pt. indtager verdens 13. plads.

Michael van Gerwen skal spille den første kvartfinale, hvor han skal op mod Michael Smith. De to har ikke mødt hinanden siden deres to opgør i Premier League, hvor det blev til to sejre for hollænderen.

I aftenens anden kvartfinale får vi en gentagelse af sidste års Grand Slam finale, når Gary Anderson skal op mod Gerwyn Price. Gary Anderson, som ikke har spillet synderlig meget siden VM, har før kampen erkendt, at Gerwyn Price må betragtes som favorit i dette opgør.

Rob Cross kan samtidig også få revanche for finalen ved UK Open, da han er blevet trukket ud mod Nathan Aspinall. De to har således ikke mødt hinanden siden den kamp, men til gengæld har Aspinall ikke vist meget siden den turneringssejr, og derfor ligner Rob Cross nok den umiddelbare favorit i dette opgør.

Den sidste kvartfinale står mellem Daryl Gurney og Peter Wright. Daryl Gurney spillede en ganske fin kamp i går mod Daniel Baggish, da han vandt med 6-1. Baggish havde dog en del chancer, som han ikke fik udnyttet, så Daryl Gurney bliver nødt til at stå noget skarpere i sit lukkespil, når han i aften møder Peter Wright.

Derudover kan det kort nævnes, at Daniel Baggish endte med at vinde det nordamerikanske mesterskab, som blev spillet i nat efter første runde af US Darts Masters. Han slog således Jeff Smith i finalen med 6-5.

Skal du følge med i de afgørende kampe af US Darts Masters, kan du se kampene fra klokken 21.00 på TV3 Sport eller PDC.tv.

Fredag den 5. juli (21:00)
Kvartfinaler
Michael van Gerwen v Michael Smith
Gary Anderson v Gerwyn Price
Rob Cross v Nathan Aspinall
Daryl Gurney v Peter Wright

Semifinaler
v
v

Finale
v

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*