Dårlige nyheder for BDO: Aflyser en af sine største turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: dartn.de

BDO har i år måttet aflyse en af forbundets aller største turnering. Endnu en aflysning kan være på vej.

En af BDO’s absolut største turneringer er i år blevet aflyst. Det har BDO offentliggjort på deres hjemmeside.

Turneringen der er tale om er den traditionsrige “Darts Masters”. Turneringen har været afholdt siden 1995, og har siden da haft adskillige forskellige navne opkaldt efter turneringens hovedsponsor, heriblandt Zuiderduin (2007-2014) og Finder (2015-2018). Turneringen er gennem tidens løb blevet vundet af spillere som Raymond van Barneveld, Gary Anderson og Glen Durrant.

Darts Masters er desuden én af blot fire majors i BDO, og er således en af forbundets ubetinget mest prestigefulde turneringer. Det er derfor et kæmpe nederlag for BDO, at man ikke har kunnet finde en ny hovedsponsor til turneringen, efter samarbejdet med Finder er stoppet.

Mens man har måttet erkende, at Darts Masters ikke vil blive afholdt i år, så er det også usikkert om en anden af forbundets største turneringer vil blive afholdt. Her er der tale om World Trophy, hvor BDO-ledelsen i sidste uge bekendtgjorde, at man i starten af denne uge forventede at kunne offentliggøre nyheder om turneringen. Til trods for bekendtgørelsen, så har BDO dog endnu ikke givet yderligere informationer vedrørende World Trophy. Dermed tegner det til, at kun to af BDO’s fire majors, World Masters og Lakeside, forventes at blive afholdt i år, til trods for at BDO havde lovet at afholde World Trophy, da man sidste år underskrev en 3-årig aftale med Eurosport.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*