For første gang nogensinde: Dansk deltagelse ved PDC’s junior VM

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Den danske juniorlandsholdsspiller, Robin Stegler (i midten), kan få muligheden for at få revanche mod det engelske stortalent, Leighton Bennett (t.v.), når Danmark til september for første gang nogensinde vil være repræsenteret ved PDC’s VM for juniorer.

Tirsdag den 24. september indledes PDC’s verdensmesterskab for U18-spillere, og for første gang nogensinde vil ungdomsverdensmesterskabet i PDC være med danske deltagelse. De danske spillere kommer i den forbindelse til at spille både holdkampe og singlekampe.

Ronny Bech er i den forbindelse blevet udpeget som ansvarshavende for det danske landshold, der består af fire spillere i alt. Her har Bech valgt at lave en enkelt ændring fra DDU’s ungdomslandshold, således at 15-årige Marius Bo Nielsen bliver udtaget på bekostning af 17-årige Laurits Laurenborg.

Det danske JDC-landshold:
Sebastian Bech (13 år)
Robin Stegler (14 år)
Sune Poulsen (16 år)
Marius Bo Nielsen (15 år)

Mens selve turneringen indledes med holdkampe tirsdag den 24. september, så vil spillerne også få muligheden for at stille op i to separate single-turneringer de to efterfølgende dage. Onsdag den 25. september afholdes således først International Open, der er en åben turnering for alle spillere mellem 10-18 år, til trods for at vedkommende ikke repræsenterer et landshold. Til gengæld koster det 30 pund at deltage.

Programmet afsluttes til sidst med JDC Junior World Darts Finals, hvor de to finalister mødes i en afgørende finale ved PDC’s seniorverdensmesterskab til december.

Program for PDC’s U18-VM:
Tirsdag 24. september: Holdkampe
Onsdag 25. september: International Open
Torsdag 26. september: JDC Junior World Darts Finals

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*