Optakt: Players Championship 13 og 14

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson er tilbage i aktion, når der tirsdag og onsdag afholdes to Players Championship-turneringer.

Som regel er PDC’s Players Championship-turneringerne forbeholdt weekenderne. Sådan er det dog ikke i denne uge, hvor PDC har valgt at afvikle en Players Championship-turnering både tirsdag og onsdag.

Som konsekvens af, at Premier League spilles torsdag, har op til flere Premier League-spillere valgt at melde afbud til tirsdagens turnering, alt imens der er mulighed for yderligere afbud til turneringen i morgen.

De spillere som allerede har meldt afbud til begge turneringer inkluderer således Michael van Gerwen, James Wade, Rob Cross og Mensur Suljovic. Særligt Michael van Gerwen og James Wades afbud vil formentlig blive taget vel imod af de spillere, der ikke har trukket frikortet, da de to tilsammen har vundet 5 af de foreløbige 12 afholdte turneringer.

Foruden de ovennævnte, så har også John Michael, John Goldie og Jose de Sousa meldt afbud til midtugens turneringer. De i alt syv spillere vil blive erstattet af Stephen Burton, Shaun Carroll, Ritchie Edhouse, Boris Koltsov, Dave Prins, Nathan Rafferty og Mick Todd, således at der vil være 128 deltagende spillere.

Mens en række af forhåndsfavoritterne altså har meldt afbud, så har Gary Anderson til gengæld meldt sin ankomst. Den dobbelte verdensmester har blot spillet tre turneringer i 2019 – tre turneringer, hvor han på intet tidspunkt har imponeret, men blot har vundet en enkelt kamp tilsammen.

Også Peter Wright, Gerwyn Price, Daryl Gurney og Michael Smith vil være en del af lodtrækningen, når tirsdagens turnering begynder klokken 13:00. Foruden de fire Premier League-spillere, så vil spillere som Dave Chisnall, Adrian Lewis, Ian White, Glen Durrant og Raymond van Barneveld også gøre sig forhåbninger om at træde i karakter senere i dag og igen i morgen.

Både tirsdagens og onsdagens turnering begynder klokken 13:00 og kan ses live på PDC.tv.

Hvilken spiller tror du har størst sandsynlighed for at vinde en af midtugens Players Championships?

 • Gerwyn Price (29%, 8 Stemmer)
 • Gary Anderson (18%, 5 Stemmer)
 • Adrian Lewis (11%, 3 Stemmer)
 • Ian White (11%, 3 Stemmer)
 • Peter Wright (7%, 2 Stemmer)
 • Glen Durrant (7%, 2 Stemmer)
 • En anden (7%, 2 Stemmer)
 • Michael Smith (4%, 1 Stemmer)
 • Daryl Gurney (4%, 1 Stemmer)
 • Raymond van Barneveld (4%, 1 Stemmer)
 • Corey Cadby (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 28

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*