Optakt: I dag afgøres German Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Steve Welsh

Rob Cross har endnu aldrig vundet en Europa Tour.

Sjældent har et kampprogram for 1/8-finalerne på en Europa Tour været så appetitvækkende som i dag.

Som den aller første kamp på programmet, mødes Grand Slam-vinderen Gerwyn Price og den særdeles formstærke, tidligere BDO-profil, Jamie Hughes. De to har allerede mødtes en enkelt gang i år, hvor Price vandt et velspillet opgør 10-7 ved UK Open.

I den efterfølgende kamp er det så Rob Cross der møder Joe Cullen. Cullen har generelt tradition for at gøre en god figur på Europa Touren, men spørgsmålet er, om ikke Rob Cross bliver for stor en mundfuld. Cross har under alle omstændigheder været forrygende velspillende i år, og ligner på den baggrund en stærk kandidat til at spille sig i karrierens fjerde Europa Tour finale.

Også den dobbelte verdensmester, Adrian Lewis, vil være i aktion til eftermiddag, hvor han tager imod skotske John Henderson. Herefter vil Ian White være favorit mod Darren Webster, inden Dave Chisnall jagter en sejr mod Peter Wright.

Mensur Suljovic og Daryl Gurney mødes efterfølgende i en direkte duel mellem to Premier League-spillere. I den forbindelse jagter Gurney en revanche fra forrige torsdag, hvor Suljovic besejrede nordireren 8-5.

I eftermiddagens anden sidste kamp, mødes så James Wade og Nathan Aspinall. Her kan vinderen se frem til et opgør med vinderen af den efterfølgende kamp, hvor Michael van Gerwen møder Raymond van Barneveld.

Du kan skabe dig et overblik over hele søndagens kampprogram her nedenfor. Alle kampe kan ses live på PDC.tv fra klokken 13:00.

Søndag 28. april
Eftermiddagskampe (13:00)
Tredje runde
Gerwyn Price v Jamie Hughes
Rob Cross v Joe Cullen
Adrian Lewis v John Henderson
Ian White v Darren Webster
Peter Wright v Dave Chisnall
Mensur Suljovic v Daryl Gurney
James Wade v Nathan Aspinall
Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld

Aftenskampe (19:15)
Kvartfinaler

Price/Hughes v Cross/Cullen
Lewis/Henderson v White/Webster
Wright/Chisnall v Suljovic/Gurney
Wade/Aspinall v Van Gerwen/Van Barneveld

Semifinaler
Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*