Vladimir Andersen blandt 22 danske deltagere ved weekendens PDC Nordic & Baltic-turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Vladimir Andersen er for første gang i over et år tilbage på PDC Nordic & Baltics ProTour.

Vladimir Andersen vil i den kommende weekend være tilbage i PDC Nordic & Baltic-regi, når Slangerup Dartklub fra fredag til søndag danner rammerne om sæsonens anden PDCNB-weekend. Det er første gang siden januar sidste år, at den 29-årige vejlenser deltager ved PDCNB’s ProTours, og selvom han ikke var med ved weekendens DM, så mener han ikke, at den manglende kampform bliver et problem.

– Formen er god. Rigtig god faktisk. Desværre har jeg pådraget mig en skade i foden, så det gør ret ondt når jeg går rundt, fortæller han, inden forklarer afbuddet til DM:

– DM passede bare ikke godt ind i kalenderen i år, og så er det heller ikke vildt eftertragtet at spille en turnering, hvor det kun er vinderen der bliver præmieret, og hvor præmien er en tur til Winmau. I øvrigt deltog jeg jo heller ikke ved DM i 2017 og 2018, så det er ikke fordi, det er noget nyt, fortæller han til Dartnyheder.dk, og uddyber om sine målsætninger:

– Jeg har en målsætning om at spille mig i kvartfinalen. Jeg går selvfølgelig efter at vinde, men hvis bare jeg spiller mig i kvartfinalen, så vinder man trods alt 200 euro. Jeg er godt nok useedet, så jeg ved godt, at jeg kan risikere at få nogle dårlige lodtrækninger, men jeg føler omvendt, at jeg har spillet til at kunne slå dem alle, forklarer han.

Selvom der i løbet af weekenden også er mulighed for at spille tre Europa Tour-kvalifikationsturneringer, så har Vladimir Andersen, ligesom en række øvrige spillere, valgt udelukkende at spille de to ProTours.

– Jeg kunne godt have spillet kvalifikation til Europa Touren, men jeg har valgt at fokusere på ProTourene. Og så undgår jeg også at belaste min fod mere end højst nødvendigt, uddyber han.

Sæsonens to første ProTours er blevet vundet af henholdsvis Madars Razma og Darius Labanauskas, der vandt turneringerne med lige over 90 i turneringsgennemsnit. Et gennemsnit som Kolding-spilleren godt mener, han kan være med på.

– Jeg ligger selv mellem 85-95, så det føler jeg godt, at jeg kan være med på. Selvfølgelig kan jeg ramle ind i en modstander der snitter 100, og så kan alle jo tabe. Men et turneringsgennemsnit på 90, mener jeg godt, jeg kan levere.

Foruden Vladimir Andersen, så vil 21 øvrige danskere være tilmeldt. Heriblandt Per Laursen, der i lørdags vandt sin femte DM-titel i karrieren. Herudover vil øvrige danske profiler såsom Mogens Christensen, Brian Løkken, Niels Heinsøe og Niels-Jørgen Hansen også være deltagende. Det samme vil desuden Aalborg-spilleren Steen Lysen samt Aros-duoen Bent Lambertsen og Tom Veje, mens også den tidligere danmarksmester, Søren Hedegaard, samt Henrik Primdal, Brian Christiansen og Ivan Springborg vil være blandt de danske spillere. I den forbindelse er det værd at bemærke, at hverken Daniel Jensen eller Nicolai Rasmussen er tilmeldt, eftersom de i stedet vælger at deltage på PDC’s Development Tour.

Du kan skabe dig et overblik over samtlige tilmeldte spillere på PDC Nordic & Baltics hjemmeside. Liveopdateringer fra samtlige turneringer vil kunne findes på DartConnect.com.

Oversigt over weekendens turneringer:
Friday 8. marts
16:00 – Europa Tour 7 kvalifikation
19:00 – Europa Tour 9 kvalifikation

Lørdag 9. marts
11:00 – Pro Tour 3
19:00 – Europa Tour 10 kvalifikation

Søndag 10. marts
12:00 – Pro Tour 4
19:00 Europe Tour 8 kvalifikation (kun ikke-danske statsborgere)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*