Daniel Jensen og Nicolai Rasmussen tager hul på ny sæson ved PDC’s Development Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig og Privat

Lørdag tages der hul på den nye sæson på PDC’s Development Tour.

Både 23-årige Daniel Jensen (Holbæk) og 21-årige Nicolai Rasmussen (Potten) vil være med, når der i weekenden tages hul på den nye sæson af PDC’s Development Tour. Development Touren er PDC’s løbende turnering for spillere mellem 16-23 år, hvor spillerne har mulighed for at kvalificere sig til PDC’s U23 verdensmesterskab – en turnering der de sidste to år er vundet af Dimitri van Den Bergh.

Netop Dimitri van Den Bergh er i år faldet for aldersgrænsen, og vil derfor ikke være deltagende. Til gengæld har etablerede PDC-spillere som Jeffrey de Zwaan, Ted Evetts og Luke Humphries alle meldt deres ankomst.

Der vil blive afholdt fire turneringer i løbet af weekenden; to om lørdagen og to om søndagen. Alle turneringer vil kunne følges live på DartConnect.com. I den forbindelse håber begge danskere på et bedre resultat end sidste år, hvor Nicolai Rasmussen endte sæsonen på en samlet 99. plads efter 16 ud af 20 turneringsdeltagelser, mens Daniel Jensen endte på 115. pladsen, efter 15 turneringsdeltagelser. Igen i år vil der være 20 turneringer fordelt over i alt fem weekender i løbet af året.

Oversigt over PDC’s Development Tour 2019
Event 1-4 – 9.-10. marts, Robin Park Tennis Centre, Wigan
Event 5-8 – 20.-21. april, Robin Park Tennis Centre, Wigan
Event 9-12 – 8.-9. june, Marshall Arena, Milton Keynes
Event 13-16 – 17.-18. august, Halle 39, Hildesheim
Event 17-20 – 2.-3. november, Robin Park Tennis Centre, Wigan
PDC Unicorn World Youth Championship – 4. november, Robin Park Tennis Centre, Wigan
PDC Unicorn World Youth Championship – 24. november, Butlin’s Minehead Resort

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*