Optakt: Gerwyn Price er favorit til at vinde UK Open

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

UK Open skal have fundet sin vinder. Bookmakerne har Gerwyn Price som favorit.

Det er blevet søndag, og dermed er det også blevet tid til at finde vinderen af dette års UK Open. Dagen i dag står således på kvartfinaler, semifinaler og finalen.

Blandt de resterende otte spillere, er der en hel del overraskelser, da endnu flere favoritter røg ud af turneringen i går.

Blandt andet tabte Dave Chisnall med 10-9 til Simon Stevenson i sjette runde, James Wade tabte 10-7 til Ross Smith, Dimitri van den Bergh tabte 10-8 til Steve Beaton og Simon Whitlock tabte 10-7 til Josh Payne.

Der var dog også favoritter, som levede op til deres favoritværdighed, og derfor vandt Gerwyn Price, Michael Smith og Rob Cross deres to kampe i går.
De tre er således også blandt favoritterne til at vinde turneringen, og ifølge bookmakerne er det Gerwyn Price som er den største favorit.

Skal Gerwyn Price gå hele vejen, skal han starte med at slå Simon Stevenson i dagens tredje kvartfinale. Inden det skal Rob Cross op mod Josh Payne og Michael Smith skal op mod Steve Beaton.

Dagens sidste kvartfinale står mellem Nathan Aspinall og Ross Smith.

Normalt ville man allerede vide, hvem der potentielt skulle op mod hinanden i semifinalen. I UK Open bruger man dog systemet med fuldstændig åben lodtrækning, og derfor kender man først semifinalerne, når lodtrækningen er foretaget efter kvartfinalerne.

Alle dagens kampe kan følges på pdc.tv og Viaplay fra henholdsvis klokken 13.45 og 20.00.

Eftermiddagssession
Kvartfinaler
Main Stage

Rob Cross v Josh Payne
Michael Smith v Steve Beaton
Simon Stevenson v Gerwyn Price
Nathan Aspinall v Ross Smith

Aftensession
Semifinaler og finale
Main Stage

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*