Gary Anderson gør comeback ved UK Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson vil være blandt deltagerne, når UK Open 2019 afgøres i den kommende weekend.

Gary Anderson, der i skrivende stund indtager fjerdepladsen på PDC’s verdensrangliste, vil være blandt de 159 spillere der den kommende weekend kæmper om titlen som vinder af UK Open 2019. Det bekræfter PDC på sin hjemmeside.

Det er første gang siden december måneds VM-semifinale, at den 48-årige skotte vil være tilbage foran TV-kameraerne. Den lange pause skyldes Andersons omdiskuterede rygproblemer, der som bekendt har betydet, at den dobbelte verdensmester har trukket sig fra både Masters, Premier League og sæsonens første seks Players Championship-turneringer.

Det for mange længe ventede comeback betyder, at Anderson vil have mulighed for at generobre sin titel fra sidste år. Til gengæld har Andersons modstander i sidste års finale, den tidligere ungdomsverdensmester, Corey Cadby, endnu ikke fået løst sine visa-problemer, og har som konsekvens måttet melde afbud til turneringen.

UK Open spilles fra fredag den 1. marts frem til søndag den 3. marts. Vinderen af turneringen vil kunne glæde sig over en præmiecheck på 100.000 pund svarende til 855.000 danske kroner, hvilket er det højeste i turneringens historie.

Den traditionsrige turnering, der er blevet afholdt siden 2003, er i øvrigt kendt som “the FA Cup of Darts”, eftersom der fra tredje runde vil være tilfældig lodtrækning helt frem til semifinalerne.

Gary Anderson har lavet tre televiserede 9-dartere i sin karriere. Den første fandt sted ved UK Open i 2012.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*