Optakt: Premier League tager til Irland

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Premier League er nået til Dublin, og det betyder debut til Steve Lennon.

Premier League kommer rundt omkring i Europa efterhånden, og i aften er turen nået til Dublin. Det betyder samtidig, at irske Steve Lennon skal i aktion i aften, når han skal op mod altid farverige Peter Wright. Steve Lennon udtaler selv, at han glæder sig helt utroligt til at gå på scenen foran de mange irske fans.

Derudover byder aftenen også på opgøret mellem verdensmesteren og den tidligere verdensmester, i form af Michael van Gerwen og Rob Cross.

Samtidig er der også et opgør fra den anden ende af tabellen, når Mensur Suljovic skal op mod Raymond van Barneveld.

Gerwyn Price v James Wade [1: 2.40 x: 4.33 2: 2.40]
Gerwyn Price har fået en ganske god start på Premier League i denne sæson. Det er således blevet til en sejr og en uafgjort i de første to kampe. Hans modstander i aften, James Wade, har til gengæld prøvet at tabe, da han tabte til Rob Cross i sidste runde. Han slog dog Raymond van Barneveld i første runde. Gerwyn Price og James Wade har mødt hinanden ni gange tidligere, hvor det er blevet til seks sejre for Wade, og tre for Price. James Wade har sågar vundet de sidste tre indbyrdes opgør, omend alle tre opgør var meget tætte. De to har aldrig mødt hinanden i Premier League, og har derfor aldrig kunnet spille uafgjort, men det kunne sagtens gå sådan i aften. Derudover er det meget interessant, at de to skikkelser har ikke været populære i den seneste stykke tid, så det bliver interessant at se, hvilken vej tilskuerne går.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Gerwyn Price (36%, 4 Stemmer)
 • James Wade (36%, 4 Stemmer)
 • Uafgjort (27%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 11

Indlæser ... Indlæser ...

Steve Lennon v Peter Wright [1: 5.50 x: 5.50 2: 1.44]
Steve Lennon har ikke været på Pro Touren i særlig mange år, og derfor bliver det nok også noget af det største han har prøvet, når han i aften indtager den irske dartscene mod Peter Wright. Det bliver dog uden tvivl en svær kamp for den 25-årige irer. Han har således mødt Peter Wright tre gange i karrieren, og det er blevet til sejre for skotten hver gang. Peter Wright har dog vist noget svingende niveau i Premier League indtil videre, og det har resulteret i to uafgjorte resultater. Om Peter Wright skal tage sin første sejr i aften, er ikke til at sige, men det ville være en ganske god mulighed at udnytte for skotten.

Bud på kampen: Peter Wright vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Peter Wright (64%, 7 Stemmer)
 • Uafgjort (36%, 4 Stemmer)
 • Steve Lennon (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 11

Indlæser ... Indlæser ...

Michael van Gerwen v Rob Cross [1: 1.40 x: 6.00 2: 5.50]
Michael van Gerwen og Rob Cross møder i aften hinanden for 15. gang, og på trods af, at Michael van Gerwen har vundet 11 af de 14 tidligere opgør, så står Rob Cross faktisk som vinder af det seneste opgør. Det var tilbage i august, hvor Rob Cross vandt finalen ved Brisbane Masters med 11-6. Bookmakerne har dog stadig Michael van Gerwen som den helt store favorit, og det giver da også meget god mening, når man tænker på den start af 2019, som Michael van Gerwen har haft. Og hvis man kun kigger på Premier League, er det også blevet til en bedre start for Michael van Gerwen end for Rob Cross. MvG har således vundet begge sine opgør, som den eneste af alle, hvor Rob Cross har hentet en sejr og en uafgjort. Rob Cross kan drille hollænderen, men oftest kun på de dage, hvor han virkelig rammer topniveauet.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 7-4

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (82%, 9 Stemmer)
 • Uafgjort (9%, 1 Stemmer)
 • Rob Cross (9%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 11

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Daryl Gurney [1: 2.00 x: 4.33 2: 3.00]
Daryl Gurney slog godt nok Glen Durrant i sidste runde, men ved weekendens Players Championships var der ikke meget succes for nordireren. Derfor er det svært at sige, hvor Daryl Gurney står i forhold til aftenens kamp, hvor han altså møder Michael Smith, som havde en noget bedre weekend. Til gengæld har Michael Smith endnu ikke vundet en kamp i dette års Premier League, og som vi så ved Gerwyn Price i sidste sæson, så kan det være svært at komme ud af spiralen. Vi er dog kun to kampe inde, og dermed skal man nok ikke lægge for meget i det, men det er ved at være for Michael Smith, hvis han skal i gang. Det kan dog nævnes, at sidst de to mødtes, var ved sidste års Premier League, hvor kampen endte 6-6.

Bud på kampen: Michael Smith vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Michael Smith (73%, 8 Stemmer)
 • Uafgjort (27%, 3 Stemmer)
 • Daryl Gurney (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 11

Indlæser ... Indlæser ...

Mensur Suljovic v Raymond van Barneveld [1: 1.80 x: 4.50 2: 3.50]
Begge spillere har fået en tam start på dette års Premier League. Egentlig har mange været positivt overrasket over, at Raymond van Barneveld har vist højere niveau i hans kampe, end man havde forventet, men han har dog stadig kun fået et point indtil videre. Mensur Suljovic kan også kun prale af et point, men det er måske meget belejligt for østrigeren, at han møder Raymond van Barneveld nu. Barney bliver betragtet, som en af de svageste led i dette års turnering, og derfor kan Mensur måske få startet en winning-streak i aften, og dermed ikke blive sat for meget tilbage i rækken. Man skal dog huske, at Barney har det med at oppe hans niveau, når han træder ind på den store scene.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Mensur Suljovic (60%, 6 Stemmer)
 • Uafgjort (20%, 2 Stemmer)
 • Raymond van Barneveld (20%, 2 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 10

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*