Michael van Gerwen laver ny 9-darter og vinder Players Championship 3

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen sikrede sig i går sæsonens anden Players Championship-titel, da han besejrede Ian White i finalen ved PC3.

For anden gang i løbet af sæsonens tre første Players Championship turneringer, kunne Michael van Gerwen i går knytte næven, efter at have besejret Ian White 8-5 i finalen. Dermed har van Gerwen endnu blot tabt en enkelt kamp i 2019, da han i søndags tabte 6-3 til Jonny Clayton.

Van Gerwens finalesejr lørdag aften var aldrig for alvor i fare, til trods for at Ian White havde muligheden for at reducere til stillingen 7-6, men efterfølgende måtte se sin hollandske modstander afgøre kampen i 18 dart. Sidste leg var i øvrigt kampens eneste leg, der blev afgjort på mere end 15 pile.

Michael van Gerwen endte finalen med et gennemsnit på 105,7, hvilket var markant højere end Ian Whites 95,2. Paradoksalt nok var Ian Whites finalegennemsnit det laveste han havde leveret i alle sine syv kampe, mens Michael van Gerwen generelt havde leveret en håndfuld sløve præstationer forud for finalen, blandt andet med fire gennemsnit mellem 90-95.

Michael van Gerwen lagde i øvrigt lørdagens turnering ud med at besejre engelske Ryan Searle 6-3, inden Ross Smith tabte med 6-4. Herefter fulgte tre 6-3 sejre i træk over henholdvis Jamie Hughes, Dimitri van Den Bergh og Gavin Carlin, hvorefter Mervyn King blev besejret 7-3 i semifinalen.

Særlig interessant var sejren over Jamie Hughes, idet Michal van Gerwen afgjorde kampen med en utraditionel 9-darter, hvor den tredobbelte verdensmester scorede 177 og 174, inden han lukkede 150.

Du kan finde samtlige resultater og statistikker fra lørdagens turnering på DartConnect.com.

Du kan se Michael van Gerwens utraditionelle 9-darter mod Jamie Hughes her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*