Brian Løkken taber kvartfinalen i Rumænien

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: TungstenTales

Brian Løkken spillede sig i kvartfinalen ved weekendens første ud af to turneringer i Rumænien.

Med en placering blandt de sidste otte lykkedes det den 14. seedede dansker at holde sin seedning ved Romanian International Darts Open. Sidste år spillede DK 26-spilleren sig blandt de sidste 32, og kan derfor glæde sig over at avancere et par placeringer på verdensranglisten, hvor han forinden i dag lå nummer 60.

Blandt de sidste 32 løb Brian Løkken i første omgang afsted med en komfortabel 4-0 sejr over den upåagtede polak Witold Lewandowski, inden han leverede endnu en 4-0 sejr over den 30. seedede Jitse van der Wal. Herefter tabte Brian Løkken 3-4 i kvartfinalen til 11. seedede Jeffrey Sparidaans.

Ifølge anonyme kilder så erfarer Dartnyheder.dk desuden, at Brian Løkken giver udtryk for at have været tilfreds med dagens præstation, og glæder sig over, at han efter eget udsagn holdt et højt niveau gennem turneringen, efter en periode hvor niveauet har været under danskerens ambitionsniveau.

Romanian International Darts Open har endnu ikke fundet en vinder, hvor de to semifinaler spilles mellem henholdvis Gary Robson og Derk Telnekes samt Jeffrey Sparidaans og John Michael.

I morgen jagter Brian Løkken yderligere ranglistepoint, når han deltager ved Romanian Classic Darts Open.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*