Tre danskere deltager i weekenden ved PDC’s Challenge Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Danmark kan for første gang nogensinde se frem til dansk deltagelse ved PDC’s Challenge Tour.

Niels Heinsøe, Niels-Jørgen Hansen og Ivan Springborg Poulsen har i dén grad valgt at gå helhjertet ind til 2019-sæsonen i PDC. Tidligere på måneden deltog de således ved PDC’s europæiske Q-school. Ganske vist var der ingen af de tre, der formåede at vinde et Tour Card, men deltagelsen betyder ikke desto mindre, at de nu har mulighed for at spille på PDC’s Challenge Tour.

Selvom Challenge Touren er af mere beskeden kvalitet end Pro Touren, så kan de tre danskere forvente at møde ualmindelig hård modstand, hvor vinderne af turneringerne ofte ligger med turneringsgennemsnit over 90. Der var i den forbindelse ingen af de tre danskere, der formåede at holde deres samlede Q-school gennemsnit over 80, selvom Niels Heinsøe opretholdt et solidt gennemsnit på 84 ved turneringens første dage.

Det er første gang nogensinde, at Danmark vil være repræsenteret på Challenge Touren.

Man vil kunne følge resultaterne fra weekendens fire turneringer på DartConnect.com, hvor der afvikles to turneringer både lørdag og søndag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*