Daryl Gurney vinder Players Championship Finals

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Daryl Gurney har netop sikret sig sejren ved Players Championship Finals med en 11-9 sejr.

Daryl Gurney kan nu skrive sin anden store TV-titel på CV’et. Han har netop vundet finalen ved Players Championship Finals på rød bull.

Nordireren havde ikke de store problemer med at nå finalen, da han startede dagen med at vinde 10-2 over Chris Dobey i kvartfinalen. I semifinalen vandt han med 11-3 over Danny Noppert, og dermed var han klar til finalen.

Det blev efterfølgende afgjort, at modstanderen blev Michael van Gerwen. Efter en nem sejr på 10-3 i kvartfinalen mod Steve Lennon, måtte Michael van Gerwen dog kæmpe noget mere med det i semifinalen, hvor Gary Anderson var modstanderen. Han fik dog hentet en 11-9 sejr hjem til sidst.

I finalen skulle kampen nå helt frem til stillingen 6-6, før en af de to blev brudt. Det var Michael van Gerwen som brød Daryl Gurney, og kom dermed foran med 7-6.

Gurney brød dog tilbage med det samme og udlignede til 7-7. Lidt efter fik hollænderen dog brudt igen og kom foran med 9-8, men Gurney nægtede at lægge sig ned, og med to vundne legs i streg var nordireren pludselig foran med 10-9.

Med 85 tilbage i det 20. leg, ramte Gurney først en 19’er, efterfulgt af en 16’er, inden han sikkert satte pilen i rød bull, efterfulgt af en vild jubelspurt på tværs af scenen.

Med sejren er Daryl Gurney så godt som sikret endnu en sæson i Premier League. Det har ellers ikke set sådan ud længe, da den unge nordirer har haft en omskiftelig sæson, men netop denne sejr har sikret ham en solid afslutning forud for december måneds verdensmesterskab.

En anden finale fandt også sted denne aften i Minehead. U23-verdensmesterskabet skulle nemlig afgøres, og her vandt Dimitri Van den Bergh med 6-3 over Martin Schindler, og vandt dermed titlen for andet år i streg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*