Efter Visa-problemer: Corey Cadby ser frem til comeback ved World Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawence Lustig

Det australske stortalent Corey Cadby har længe været isoleret fra PDC-dart på grund af visa-problemer. Nu er han igen klar til at konkurrere med verdenseliten.

2018-sæsonen startede forrygende for 23-årige Corey Cadby, som i sin debut som TourCard-holder i PDC hurtigt imponerede ved at vinde på ProTouren i sit blot femte forsøg ved et UK Open-kvalifikationsevent, hvorefter han i marts måned spillede sig i finalen ved sæsonens første major, hvor han i finalen ved UK Open tabte 11-7 til Gary Anderson.

Siden da er det ikke meget vi har set til den tidligere U21-verdensmester. En stor del af forklaringen på Corey Cadbys fraværd fra ProTouren skyldes imidlertid Visa-problemer. Problemer som også afholdt ‘The King’ fra at deltage ved det seneste World Series-event i new zealandske Auckland. En turnering hvor han ellers spillede sig i finalen i 2017.

Siden da er pas-problematikken imidlertid blevet løst. Det oplyser australieren på sin Twitter-profil. Det betyder, at Corey Cadby igen kan fokusere 100 % på sin PDC-karriere, hvor han på fredag er udset en plads ved Melbourne Darts Masters. Lodtrækningen til Melbourne Darts Masters er endnu ikke blevet udtrukket, men alt afhængig af hvilket navn der kommer op af hatten, kan Corey Cadby se frem til at møde én af PDC’s otte udvalgte spillere.

PDC’s udvalgte spillere ved Melbourne Darts Masters:
Michael van Gerwen
Peter Wright
Rob Cross
Gary Anderson
Michael Smith
Simon Whitlock
Raymond van Barneveld
Kyle Anderson

1 Comment

  1. Corey Cadbys pas/visa-problemer er ikke løst – den eneste grund til at han kan spille de næste to World Series-turneringer er fordi de er i hans hjemland. Hans pas er afleveret i forbindelse med visa-ansøgningen til England da han vandt sit tour-card, og der er det stadig. Derfor kunne han ikke engang smutte til New Zealand sidst, og derfor varer det sandsynligvis også et stykke tid endnu før vi ser ham i øvrige PDC-turneringer.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*