Michael van Gerwen vinder Auckland Darts Masters

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen vandt her til formiddag Auckland Darts Masters.

Finalen stod mellem de to hollændere, Michael van Gerwen og Raymond van Barneveld og selvom de to tidligere har spillet nogle fuldstændig vanvittige kampe mod hinanden, så var det ikke den vildeste finale vi så i dag.

Begge spillere havde ellers spillet to ganske flotte semifinaler, hvor begge spillede med et snit over de 100, men ingen formåede at krydse den grænse i finalen.

Michael van Gerwen kom hurtigt foran med 6-1, uden at spille til sit bedste. Det var derfor klart ret tidligt, at Raymond van Barneveld ikke havde den store chance i kampen og inden man havde set sig om, havde Michael van Gerwen vundet med 11-4.

Dermed slutter Michael van Gerwen en fornem weekend af. Efter et skuffende World Matchplay fik hollænderen virkelig vist, at han er verdens bedste spiller. Ud af de fire kampe, var hans snit over 100 i tre af dem og det medførte to storsejre over henholdsvis Gary Anderson og Peter Wright.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*