Optakt: Anden runde af Danish Darts Open 2018

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Andendagen er over os, desværre uden danske spillere, men vi har meget at glæde os til.

Det skulle desværre ikke være sådan, at Brian Løkken og Per Laursen skulle deltage i anden runde af Danish Darts Open 2018. Dog kan vi glæde os over, at der er andre spændende kampe på dagens program.

Dagen starter med John Henderson mod Brendan Dolan. Dolan som i går spillede sig videre med en 6-4 sejr over Martin Schindler.

Herefter vil gårsdagens helt store spiller, med et snit på 104,86 og en 6-0 sejr , Madars Razma træde på scenen. Efter kampen i går sagde han, at han nærmest følte sig hjemme på den skandinaviske scene. Lad os håbe de danske fans vil give Madars mere opbakning, når han i dag møder Joe Cullen.

Kamp nummer tre på eftermiddagsprogrammet består af Jelle Klaasen, som kæmpede en hård kamp mod hans, åbenbart, nye ærkerival i går. Han slog lige akkurat Mickey Mansell med 6-5, der var dog ingen håndtryk efter kampen og efterfølgende skrev Mickey Mansell dette på sin twitter:

Men Jelle Klaasen klarede som sagt skærene og vil i dag møde publikumsfavoritten Gerwyn Price.

Herefter er det igen tid til et af vores baltiske bekendtskaber, nemlig Darius Labanauskas, som lige akkurat fik kæmpet sig videre efter en hård kamp mod Richard North.

Rusty-Jake Rodriguez, den yngste af de tre brødre, fik også kæmpet sig videre i går, til stor jubel for den fremmødte tilskuere. Det kunne godt ligne, at vi har fundet en ny dansk publikumsfavorit.

Derudover vil vi også se Darren Webster, Simon Whitlock og Stephen Bunting træde ind i turneringen. De møder henholdsvis Cristo Reyes, Jermaine Wattimena og Peter Jacques.

Efter pausen sidst på eftermiddagen, vil Max Hopp og Mervyn King starte aftenens show. Max Hopp, som ikke var helt tilfreds med sit spil i går, har gode minder mod Mervyn King. Max Hopp har nemlig slået Mervyn King fire ud af fem gange, de to har mødt hinanden.

Senere på aftenen træder også Mensur Suljovic og Peter Wright ind i turneringen, men en af aftenens helt store kampe er uden tvivl Michael Smith mod Adrian Lewis. Lewis spillede bestemt ikke fremragende i går, men det er tydeligt, at manden er på vej tilbage mod den verdenstop, som han var en del af for et par år siden. Spørgsmålet er så, om Michael Smith bliver for stor en mundfuld.

Michael van Gerwen får æren af aftenens næstsidste kamp mod overraskelsen Scott Taylor, inden Ian White og Steve West lukker ballet.

Du kan se det fulde kampprogram for dagens kampe her nedenfor. Alle kampe spilles bedst af 11 legs og kan streames live på PDC.tv samt diverse bettingselskaber.

Saturday June 23
Second Round
Afternoon Session (1pm local time, 12pm BST)
John Henderson v Brendan Dolan
Joe Cullen v Madars Razma
Gerwyn Price v Jelle Klaasen
Jonny Clayton v Darius Labanauskas
James Wade v Rusty-Jake Rodriguez
Darren Webster v Cristo Reyes
Simon Whitlock v Jermaine Wattimena
Stephen Bunting v Peter Jacques

Evening Session (7.15pm local time, 6.15pm BST)
Mervyn King v Max Hopp
Mensur Suljovic v Ryan Joyce
Peter Wright v Barry Lynn
Michael Smith v Adrian Lewis
Rob Cross v Steve Beaton
Daryl Gurney v Ricky Evans
Michael van Gerwen v Scott Taylor
Ian White v Steve West

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*