UK Open Qualifier 2: Fænomenale Michael van Gerwen vinder igen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen vandt for anden dag i træk ved UK Open Qualifier 2018.

Med en 106-lukker afsluttede Michael van Gerwen for kort tid siden finalen ved UK Open Qualifier 2, blot 22 timer efter at have vundet årets første turnering.

Finalesejren gik udover Darren Webster, som var i sin første finale siden sejren ved et Players Championship-event i juli måned sidste år.

Darren Webster, som i skrivende stund er placeret som nummer 19 på verdensranglisten, leverede ellers et højere gennemsnit i finalen end sin hollandske modstander. Gennemsnittet på 101,3 var dog alligevel ikke nok mod verdensetterens gennemsnit på 98,3, hvor Michael van Gerwen var markant mere effektiv på lukkerne i sin 6-3 sejr.

Verdensmesteren, Rob Cross, tabte igen i dag sin første kamp ved turneringen. I går tabte Rob Cross til Corey Cadby, og i dag endte det så med endnu et nederlag til Jamie Hughes. Med til historien hører det retfærdigvis, at Cross leverede et fornemt gennemsnit på 105,3, så selvom resultaterne ikke har været med verdensranglistens nummer tre, så er det formentlig blot et spørgsmål om tid, før Rob Cross igen gør sig aktuel til en turneringssejr.

Resultater fra kvartfinaler og frem:

Kvartfinaler
Darren Webster 6 – 4 Justin Pipe
Ian White 6 – 3 Krzysztof Ratajski
Michael van Gerwen 6 – 4 Richard North
Peter Wright 6 – 2 Mervyn King
Semifinaler
Darren Webster 6 – 4 Ian White
Michael van Gerwen 6 – 4 Peter Wright
Finale
Michael van Gerwen 6 – 3 Darren Webster
Dagen øvrige resultater kan findes her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*