Spiltips: Dutch Darts Masters

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Mads Plagborg Magnussen spår sejre til favoritterne i aftenens kampe

Første runde af Dutch Darts Masters er i gang, og jeg har forsøgt at finde et par tips til aftenens kampe. Det er ikke de store navne der spiller i dag, og derfor er der lidt langt mellem snapsene, men jeg har taget et kig på to kampe.

Harry Robinson vs. Jamie Lewis [Jamie Lewis -2,5 @1.66]
Mit grundlag for dette odds kan siges meget simpelt. Det er nummer 120 på verdensranglisten som skal møde nummer 37. Jamie Lewis har over årene fået en hel del erfaring med den store scene, han har dog ikke været med på højeste niveau siden anden runde af European Tour. Robinson har til gengæld ikke kvalificeret sig til nogen af de store turneringer de sidste mange år. Derfor bør Lewis ikke have problemer med at vinde kampen i aften og derfor tror jeg på en stor sejr, hvor Lewis altså vinder med mere end 2,5 leg.

Justin Pipe vs. Kyle Andersson [Kyle Andersson vinder @1.44]
Verdens nummer 29 mod verdens nummer 28. Derfor kunne det ligne en tæt kamp, men jeg tror bookmakerne har ret i at gøre Andersson til favorit, men måske ikke så stor som oddsene er sat til. Andersson har spillet rigtig flot dart på det seneste, hvor Pipe har haft lidt længere mellem de gode kampe. Andersson røg godt nok ud i første runde under både Melbourne Darts Masters og Perth Darts Masters, men det var altså også til Whitlock og Taylor. Pipe har ikke spillet på den store scene siden World Matchplay hvor han blev smidt ud af Mensur Suljovic, dog efter en overbevisende sejr i første runde over Jelle Klaasen. Andersson spiller noget af de bedste dart han nogensinde har gjort i indeværende sæson og jeg er overbevist om, at han nok skal få skovlen under Pipe, selvom Pipe nogle gange finder noget fremragende spil frem. Derfor holder jeg mig også ”bare” til ren sejr til odds 1.44. Er man frisk, så kan man prøve et handicap på -1,5 til Andersson til odds 1.83

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*