Perth Darts Masters: Dag 3

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

I dag afgøres det, hvem som skal løfte trofæet ved Perth Darts Masters 2017.

Uanset hvad der sker i løbet af dagens semifinaler og finale ved Perth Darts Masters, så er vi sikre på at finde en ny vinder af turneringen, som i år bliver afholdt for 4. år i træk, efter at Phil Taylor sejrede i 2014 og 2015, alt imens Michael van Gerwen triumferede sidste år.

Michael van Gerwen meddelte for over en måned siden, at han ikke ville deltage, grundet konens nylige fødsel af deres første barn. Phil Taylor var imidlertid deltagende ved turneringen, men måtte i går pakke pilene sammen, efter et nederlag på 10-9 til sit gamle nemesis, Raymond van Barneveld.

Dagens semifinaler står derfor mellem James Wade og Gary Anderson, samt førnævnte Barneveld som skal forsøge at overvinde formstærke Daryl Gurney.

Blandt de 4 spillere har alle prøvet at stå i en World Series-semifinale, men kun én har prøvet at vinde – Gary Anderson.

Gary Anderson er da også bookmakernes klare favorit til at vinde titlen i dag, idet eksempelvis bet365 giver 1.83 tilbage for en samlet sejr, hvorimod Daryl Gurney og Raymond van Barneveld begge giver 5 gange indskuddet tilbage, hvortil James Wade betegnes som den helt store outsider til 7.50 gange indskuddet igen.

Dagens semifinaler er programsat til at starte klokken 13:00, og vil kunne streames live på Viaplay.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*