Winmau World Masters 2017 – Livestream

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO/Winmau

Igen i år vil det være muligt at følge dramatikken direkte fra verdens ældste major-turnering.

2017 markerer den 44. udgave af Winmau World Masters, hvilket gør det til den ældste major-turnering i dartsporten. En turnering som sidste år blevet vundet af den nuværende BDO-verdensmester, Glen Durrant. Durrant som i år har muligheden for at vinde turneringen for 3. år i træk. En præstation som kun Bob Anderson og Martin Adams har gjort før ham.

BDO og Winmau har for nyligt annonceret, at de igen i år vil gøre det muligt for alle at følge med fra den legendariske turnering. Winmau World Masters vil således blive live-transmitteret gennem Winmau.tv – ganske gratis.

Program for Winmau World Masters:
Mandag 25. september – Winmau World Masters Play-offs
Tirsdag 26. – onsdag 27. september – Winmau World Masters (scene-kampe)
Torsdag 28. september – Lakeside World Professional Play-offs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*