Dartnyheder.dk tilknytter kommende journaliststuderende Mads Magnussen

Foto: Privat

Dartnyheder.dk vil for fremtiden blive priviligeret af, at have etableret et samarbejde med kommende journaliststuderende, Mads Magnussen. Mads har gjort sig selv den ulejlighed at præsentere sig selv her nedenfor. Vi her på Dartnyheder.dk glæder os til at drage glæde af Mads’ evner og engagement, og håber at I læsere vil tage godt imod ham. 

Mit navn er Mads Magnussen, og jeg vil blive en del af inventaret her hos dartnyheder.dk. Jeg har altid interesseret mig meget for sport og især fodbold. Folk der kender mig ved, at fodbolden er min store passion, men jeg må dog sige, at darten har taget mig med storm. Darten er blevet min hemmelige elsker om man vil, hvis vi altså antager at fodbolden er min kone.

Jeg er meget ny i dartmiljøet, og der er stadig mange aspekter jeg hverken forstår eller kender til. Jeg kan dog kun sige, at jeg glæder mig til at få darten indunder huden.

Jeg har nu spillet dart i lidt over et år, da jeg er en del af den nystartede klub Silkeborg Dartklub, og jeg må sige, at jeg er vild med sporten. På alle dens parametre.

Det er fantastisk at se dart i tv’et og opleve den fuldstændig vanvittige stemning som finder sted til de store turneringer. En entusiasme, som jeg vil vove at påstå, du ikke kan finde i mange andre sportsgrene.
Men det er nu også miljøet i dette dejlige land som vi kalder Danmark, som fascinerer mig. Alle er på lige fod, uanset niveau.

I sidste uge var jeg et smut forbi Låsby, da Potten afholdte turnering for hele 80 tilmeldte. Her fik jeg æren af kort at veksle et par ord med Per Laursen, og jeg fandt jo ud af, at han bare er en bondeknold ligesom mig som gerne drikker en øl eller to. Forskellen er bare, at han er en langt bedre dartspiller end mig.

Men min pointe her er, at det oplever du sjældent i mange andre sportsgrene. Det er sjældent at du tager til en eller anden begivenhed, hvor de store stjerner dukker op, og bare er nede på jorden ligesom dig selv. Var jeg nu taget til et eller andet fodboldarrangement, så kunne det være at jeg ville møde Nicklas Bendtner. Men han ville være der som en attraktion eller ambassadør for eventet. Her var Per altså bare en ganske almindelig deltager på lige fod med de 79 andre. Og det er altså på trods af, at han har krydset klinger med de helt store drenge fra PDC.

Dartens verden er en verden helt for sig selv, og jeg glæder mig ualmindelig meget til at skrive mere om den, og jeg håber I vil finde lige så stor glæde i at læse mine skriblerier.

Og lad det så snart blive slut-august, så vi igen kan få gang i alle rækkerne under DDU. GAME ON!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*