CL of Darts: Lodtræking – 4 verdensmestre i samme pulje.

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Phil Taylor, Michael van Gerwen, Adrian Lewis og Raymond van Barneveld er havnet i samme pulje, når Champions League of Darts skydes i gang lørdag d. 16 september. Til sammen har deler de 25 VM-titler imellem sig.

Sidste år gik Phil Taylor ubesejret igennem den første udgave af Champions League of Darts, hvor det blandt andet blev til 2 sejre over Michael van Gerwen undervejs. Det scenarie kan lade sig gentage, da de 2 spillere igen i år er havnet i samme pulje.

Der vil i øvrigt være 3 nye spillere med ved Champions League i år, efter at Robert Thornton, Michael Smith og James Wade alle er røget ud af verdensranglisten top 8 siden sidste år. De bliver erstattet af Dave Chisnall, Raymond van Barneveld og Mensur Suljovic.

Det mest iøjnefaldende ved dette års lodtrækning er, at Michael van Gerwen og Phil Taylor endnu engang er blevet parret i samme pulje. Det vil blive spændende at følge de to spilleres indbyrdes opgør, efter at Phil Taylor senest ydmygede Gerwen med 16-6 ved World Matchplay i sidste måned, alt imens Taylor i øvrigt besejrede Gerwen både i puljen og finalen sidste år, med cifrene 10-4 og 11-5.

Puljerne kan ses nedenfor:

Gruppe A
Michael van Gerwen
Phil Taylor
Adrian Lewis
Raymond van Barneveld

Gruppe B
Gary Anderson
Peter Wright
Dave Chisnall
Mensur Suljovic

PDC mangler fortsat at offentliggøre det endelige kampprogram.

1 Comment

  1. Gruppepladserne er ikke tildelt via lodtrækning – det er derimod placeringen på Order of Merit (efter World Matchplay) der har afgjort hvilken pulje de er havnet i. Nr. 1, 4, 5 og 8 er i én pulje, mens nr. 2, 3, 6 og 7 er i den anden pulje. Fordelingen af spillerne er altså ikke tilfældig 🙂

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*