Michael van Gerwen vandt World Grand Prix for femte gang

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen vandt i går World Grand Prix efter en sejr mod Dave Chisnall.

World Grand Prix må have en speciel plads hos Michael van Gerwen. Turneringen var således den første tv-transmitterede PDC turnering, som Michael van Gerwen nogensinde vandt, da han vandt den tilbage i 2012.

I går vandt så turneringen igen, hvilket gør det til den turnering, sammen med Premier League og The Masters, som han har vundet flest gange. Fem gange, for at være helt præcis.

Hollænderen startede som lyn og torden i gårsdagens finale. Således vandt hollænderen det første sæt, fuldstændig uden at afgive en lukkepil til Dave Chisnall.

Englænderen gav dog ikke op uden kamp, og derfor endte det med, at Dave Chisnall steppede op og vandt andet sæt med 3-2. Undervejs havde formåde ‘Chizzy’ også at lave en 101 checkout.

Michael van Gerwen tog herefter de næste tre sæt med 3-2, 3-2 og 3-1 i legs, inden Dave Chisnall reducerede til 4-2 i sæt.

Det var dog ikke starten på et vildt comeback, da Michael van Gerwen vandt det syvende sæt med 3-2, og dermed sikrede ham selv den femte World Grand Prix titel.

Resultatet lørdag 12. oktober
Michael van Gerwen (94.74) 5-2 (93.32) Dave Chisnall (3-0, 2-3, 3-2, 3-2, 3-1, 2-3, 3-2)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*