Niels Heinsøe og Vibeke Solvik vinder Samsø Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Niels Heinsøe vandt i dag en af Danmarks mest prestigefulde titler, da han strøg til tops ved den traditionsrige turnering Samsø Open.

Samsø Open har tradition for at være et af landets mest velbesøgte og festlige dartstævner, og netop derfor er der da også lidt ekstra prestige forbundet med turneringen, sammenlignet med en række af de øvrige nationale ranglisteturneringer.

I år blev det så Niels Heinsøe (Potten) og Vibeke Solvik (DK26 Hvidovre), der løb afsted med titlerne som vindere af henholdsvis herre- og damerækken.

Mens Niels Heinsøe, der ovenikøbet selv er bosat på Samsø, besejrede Vladimir Andersen i herrefinalen, så sikrede Vibeke Solvik sig turneringssejreren med en finalesejr over landsholdsspilleren Henriette Honoré.

Særligt Niels Heinsøes sejr kommer på et belejligt tidspunkt. Det danske PDPA-medlem, der i øvrigt repræsenterede Danmark sammen med Per Laursen ved PDC’s World Cup of Darts tidligere på året, kan således glæde sig over en tiltrængt selvtillidsindsprøjtning her to uger forud for de sidste fire turneringer på PDC’s Challenge Tour.

Afgørende resultater ved Samsø Open 2019:

Herre A
1. Niels Heinsøe, Potten
2. Vladimir Andersen, Kolding
3-4. Anders Zaar, Kælderen
3-4. Jesper Neumann, DK26

Dame A
1. Vibeke Solvik, DK26
2. Henriette Honore, Esbjerg Dart Klub
3-4. Merethe Møller, Nordpilen
3-4. Maranne Munksø, DK26

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*