World Matchplay: Her er lodtrækningen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

PDC har i dag foretaget lodtrækningen til World Matchplay.

Med 150.000 pund til vinderen er World Matchplay den næststørste turnering i PDC, og er dermed kun overgået af verdensmesterskabet.

Lørdag den 20. juli lyder så startskuddet på den 26. udgave af turneringen, hvor Gary Anderson vil gøre sig forhåbninger om at genvinde sin titel fra 2018.

48-årige Anderson får dog hård modstand allerede i første runde, idet han møder den formstærke hollænder Danny Noppert i sin første kamp. Det ligger fast, efter PDC i dag foretog lodtrækningen til den prestigefulde turnering, hvor der er 32 spillere med i alt.

Anderson befinder sig i øvrigt i turneringens øverste halvdel. Det betyder, at han allerede i semifinalen kan se frem til et potentielt opgør med Michael van Gerwen. I turneringens nedre halvdel er det i øvrigt spillere som Rob Cross, Peter Wright og Gerwyn Price der indtager favoritrollerne.

Blandt de mest markante lodtrækninger i første runde af World Matchplay er det i øvrigt værd at bemærke, at Adrian Lewis, der var i finalen i 2013, kan se frem til at møde Matchplay-debutanten Glen Durrant i sin første kamp. Også Michael Smith har fået en særdeles hård lodtrækning, idet han møder Jamie Hughes, der for nyligt gik hele vejen ved Czech Darts Open. Derudover møder James Wade sidste års semifinalist, Jeffrey de Zwaan, alt imens Rob Cross og Chris Dobey også mødes i turneringens første runde.

Du kan se hele World Matchplay-lodtrækningen i opslaget her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*