Brian Løkken taber 1/8-finalen ved Schweiz Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Den danske ranglistes nummer ét tabte lørdag blandt de sidste 16 ved Schweiz Open.

Brian Løkken kan se frem til at avancere et par placeringer på BDO’s verdensrangliste, hvor han forud for denne weekend var placeret som nummer 79. Det kan han, efter han i går spillede sig blandt de sidste 16 ved Schweiz Open, og dermed henter otte point til verdensranglisten.

Efter tidligt i turneringen at have sendt turneringens sjetteseedede John Scott, der i øvrigt er placeret som nummer 32 på verdensranglisten, ud af turneringen, “overtog” danskeren dermed englænderens seedning.

Herfra spillede DK26-spilleren sig så frem til de sidste 32, hvor han uden større problemer besejrede schweiziske Thomas Bremgartner med 2-0 i set. Blandt de sidste 16 blev det dog efterfølgende til et nederlag på 2-0 til Irlands Francis Carragher.

Schweiz Open havde deltagelse af 195 herrespillere, og blev vundet af hjemmebanehåbet Thomas Junghans, der besejrede hollandske Dennie Olde Kalter i finalen.

Brian Løkken deltager i dag ved den anden af weekendens to singleturneringer i Schweiz. Du kan i den forbindelse finde lodtrækningen og de afgørende resultater fra gårsdagens turnering her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*