Optakt: The Masters tager sit afsæt i aften

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Så er det igen tid til, at de store stjerner skal i aktion siden verdensmesterskaberne.

Kan Michael van Gerwen vinde The Masters for femte gang i streg? Det kan vi allerede i aften få en ide om, når hollænderen skal i aktion som den sidste.

Som altid er The Masters en turnering, hvor verdens top 16 er de eneste deltagere. I år er det dog ikke helt tilfældet, da Stephen Bunting har erstattet en rygskadet Gary Anderson.

Læs også: Gary Anderson melder afbud til årets første TV-turnering

En anden speciel ting ved turneringen er, at det ikke er en rangliste-turnering, så den kommer ikke til at lave ændringer i top 16.

Men udover Michael van Gerwen, som skal møde Jonny Clayton, er der også tre andre kampe i aften.
Den første står mellem Daryl Gurney og Dave Chisnall. Daryl Gurney havde et noget skuffende VM, hvor han ikke nåede længere end tredje runde, hvor han tabte til Jamie Lewis. Chisnall havde derimod et noget mere succesfuldt VM, hvor han nåede kvartfinalen.

Aftenens anden kamp er en gentagelse af Danish Darts Open finalen, hvor Mensur Suljovic møder Simon Whitlock. De seneste tre opgør mellem de to spillere er endt med klare sejre til østrigeren, som maks har afgivet tre sæt i de tre kampe.

Herefter skal reserven Stephen Bunting i aktion. Han skal således op mod Darren Webster. Begge spillers skuffede fælt ved VM, hvor de begge tabte deres første kamp i anden runde. Begge spillere må derfor længes efter at få en god start på sæsonen, ved at vinde i aften.

Aftenens sidste kamp står som sagt mellem Michael van Gerwen og Jonny Clayton. De to spillede flere gode kampe i sidste sæson, så som objektiv dartseer, kan man kun håbe, at det gentager sig i aften.

Lørdag er der endnu fire kampe fra første runde, og herunder kan du danne dig et overblik over alle kampe.

Du kan se alle aftenens kampe fra klokken 20:00 på Viaplay.dk

Første runde
Fredag d. 1. februar
Daryl Gurney v Dave Chisnall
Mensur Suljovic v Simon Whitlock
Stephen Bunting v Darren Webster
Michael van Gerwen v Jonny Clayton

Lørdag d. 2. februar
Gerwyn Price v James Wade
Rob Cross v Joe Cullen
Michael Smith v Ian White
Peter Wright v Adrian Lewis

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*