Optakt: European Darts Trophy starter i dag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Årets sidste Europa Tour-event løber i dag af stablen og der er stadig pladser til Unitbet European Championship.

Det er blevet tid til European Darts Trophy, som er den sidste turnering i år på Europa Touren. Dermed nærmer vi os den store Europa Tour-finale, nemlig Unibet European Championship. De første 25 deltagere til eventet er afgjort, men de sidste syv pladser står stadig åbne.

Dagen i dag byder som altid på de useedede spillere og som altid, er det 16 kampe, som er på programmet.

Dagens første kamp står mellem Luke Humphries og Keegan Brown, begge spillere kan stadig kvalificere sig til sæsonfinalen, omend Luke Humphries har de klart bedste forudsætninger.

Derudover kommer vi også til at se John Henderson, Brendan Dolan i løbet af eftermiddagen.

Efter Brendan Dolan kommer denne weekends PDC Nordic and Baltic-repræsentant på scenen. Marko Kantele skal således op mod Robert Marijanovic. Marko Kantele kan ikke nå sæsonfinalen. Faktisk er der ingen fra PDCNB, som kan det. Den spiller, som er tættest på, er Darius Labanauskas. Han ligger sådan set nummer 32 på den europæiske rangliste før dagens kampe, men da alle spillere i dag er sikret 1000 pund, ryger han ud af top 32.

Eftermiddagen bliver lukket ned af Krzysztof Ratajski og Steve West.

Aftensessionen starter med Richard North og Christian Bunse. Richard North er den klare favorit i dette opgør, og han skal da også bruge en sejr til at starte med, hvis han skal have nogen chance for at nå sæsonfinalen.

Folk som Martin Schindler, Vincent van der Voort og Jelle Klaasen er også tvunget til at vinde i dag, hvis de skal have en chance for at sikre sig en plads i sæsonfinalen.

Kim Huybrecths og Steve Beaton står for den mest interessante kamp i aften. Belgieren har været med i sæsonfinalen hvert år siden 2011, men skal han fortsætte den stime, er han tvunget til at vinde i aften, for ikke at nævne, at han skal nå kvartfinalen, for at være helt sikker.
Steve Beaton er heller ikke sikker, men med et nederlag kan han stadig bibeholde sin plads i top 32, alt efter hvordan turneringen flasker sig henover weekenden.

Aftenens sidste kamp står mellem Danny Noppert og Toni Alcinas.

Du kan skabe dig et overblik over dagens kampe, og spillernes muligheder for sæsonfinale herunder. Husk samtidig, at du kan følge alle kampe på PDC.TV fra klokken 13:00.

Første runde
Eftermiddagssession
Luke Humphries v Keegan Brown
Matthew Edgar v Jeffrey de Graaf
Mickey Mansell v George Killington
Mark Wilson v John Henderson
Gabriel Clemens v Brendan Dolan
Marko Kantele v Robert Marijanovic
Ryan Joyce v Jermaine Wattimena
Krzysztof Ratajski v Steve West

Aftensession
Richard North v Christian Bunse
Ricky Evans v Andrew Gilding
Luke Woodhouse v Martin Schindler
Simon Stevenson v Vincent van der Voort
Maik Langendorf v Jelle Klaasen
Kim Huybrechts v Steve Beaton
Jeffrey de Zwaan v Steffen Siepmann
Danny Noppert v Toni Alcinas

Tabel: Burton DeWitt

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*