Optakt: Dag to ved German Darts Championship

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Første runde er overstået og et par overraskelser var i blandt. Nu venter anden runde.

Første runde bød på 16 forskellige kampe og de fleste faldt ud som forventet, der var dog undtagelser.

Kyle Anderson havde noget bøvl med doublerne mod Lee Bryant, men på trods af at være nede med 4-1, fik han hentet en 6-4 sejr hjem. Værre gik det for Darius Labanauskas, som havde endnu flere problemer med doublerne. Litaueren missede intet mindre end 16 forsøg på doublerne og derfor blev det altså et nederlag på 6-3 til Jan Dekker.

Senere på dagen kom så den største overraskelse på dagen. Unge Max Hopp måtte lade livet i turneringen, efter han tabte 6-2 til Andrew Gilding.

Under aftensessionen var der ikke de store overraskelser, men de var ikke langt fra. Både Adrian Lewis og Robert Thornton havde deres kampe mod henholdvis Antonio Alcinas og Robert Marijanovic. De to favoritter vandt dog begge med cifrene 6-5.

I dag træder de store navne så ind i turneringen og vi lægger ud med Dave Chisnall, som skal op mod Mark Webster. Mark Webster fortalte i går, at træningen på det sidste havde været begrænset, da ham og konen er flyttet og samtidig venter en lille ny om syv uger. Derfor får waliseren det nok svært mod Dave Chisnall, som så småt er begyndt at ligne den Chizzy, som vi alle kender.

Herefter skal Gerwyn Price op mod Jan Dekker. Price kunne virkelig godt bruge en sejr og en succesoplevelse efterhånden, 2018 har virkelig ikke været hans år. Men det kræver, at han spiller op til noget af sit bedste, for Jan Dekker er ikke en nem modstander, når doublerne sidder der.

Senere på eftermiddagen spiller Steve Beaton, som er blevet seedet i Peter Wrights fravær, mod Martin Schindler, inden Simon Whitlock lukker den første session mod Michael Rasztovits.

Dagens fyrværkeri ser umiddelbart ud til at blive i aften, for her venter et par interessante opgør. Blandt andet har vi James Wade mod Robert Thornton, som bliver efterfulgt af Rob Cross mod Kyle Anderson.

Derudover skal Mervyn King op mod Adrian Lewis. En virkelig svær kamp at forudsige. Begge spillere har et rigtig flot topniveau, til gengæld er deres bundniveau helt forfærdeligt. Kan de begge ramme dagen og skabe en fantastisk kamp?

Michael van Gerwen starter sin jagt på titlen, når han møder spanske Cristo Reyes, hvorefter aftenen bliver lukket ned af Ian White mod Terry Jenkins.

Du kan få det fulde overblik over dagens kampe herunder. Alle kampe kan ses på PDC.TV fra klokken 13.00.

 

Anden runde
Eftermiddagssession
Dave Chisnall v Mark Webster
Gerwyn Price v Jan Dekker
Stephen Bunting v Ron Meulenkamp
Joe Cullen v Josh Payne
Daryl Gurney v Darren Johnson
Michael Smith v Krzysztof Ratajski
Steve Beaton v Martin Schindler
Simon Whitlock v Michael Rasztovits

Aftensession
Darren Webster v Ricky Evans
Jonny Clayton v James Wilson
James Wade v Robert Thornton
Rob Cross v Kyle Anderson
Mensur Suljovic v Andrew Gilding
Mervyn King v Adrian Lewis
Michael van Gerwen v Cristo Reyes
Ian White v Terry Jenkins

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*