Optakt: Anden dagen ved World Matchplay

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Så er det blevet tid til anden dagen og måske flere overraskelser ved World Matchplay.

De første fire kampe af World Matchplay er spillet og specielt en kamp træder ud. Nemlig Michael van Gerwen, som ikke vinder turneringen for tredje gang. Meget chokerende tabte han med hele 10-6 til Jeffrey de Zwaan.

Derudover blev det til favoritsejre for Adrian Lewis, Dave Chisnall og Michael Smith.

I dag er der igen kampe på programmet og i dag er der dobbelt op. Vi starter med fire kampe fra klokken 14:00 og så endnu fire kampe fra klokken 20:00.

Hvis der var plads til overraskelser i går, så er der bestemt også i dag. På papiret er op til flere af kampene i dag utrolig lige.

Først lægger Darren Webster ud mod Steve Lennon, efterfulgt af Ian White mod den tidligere ungdomsverdensmester Max Hopp.

Efterfølgende skal Gerwin Price prøve at komme videre til anden runde, når han møder Joe Cullen. Ikke den bedste lodtrækning for Price, som bestemt ikke har været imponerende på det sidste. I det hele taget har han ikke imponeret siden hans knap så gode præstationer i Premier League.

Eftermiddagen bliver afsluttet af Daryl Gurney mod Steve West.

Om aftenen er der også nogle rigtig interessante kampe. Ikke mindst Gary Anderson mod Stephen Bunting. Først står den dog på Mensur Suljovic mod Steve Beaton.

Efter de to kampe spiller Rob Cross mod Mervyn King, som har fundet et niveau, hvor han kan konkurrere med de bedste, men måske Cross alligevel vil være en for stor mundfuld?

Aftenen og alle dagens kampe bliver afsluttet af Raymond van Barneveld mod Kyle Anderson.

Der er altså lagt op til en rigtig god dag med dart, så medmindre svigermor bliver 60, så smid dig på sofaen og tænd for pdc.tv eller Viaplay klokken 14:00. Til aftensessionen vil det også være muligt at følge kampene på TV3 MAX.

Eftermiddagssession
Første Runde
Darren Webster v Steve Lennon
Ian White v Max Hopp
Gerwyn Price v Joe Cullen
Daryl Gurney v Steve West

Aftensession
Første Runde
Mensur Suljovic v Steve Beaton
Gary Anderson v Stephen Bunting
Rob Cross v Mervyn King
Raymond van Barneveld v Kyle Anderson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*