42 danskere har tilmeldt sig Swedish Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Andreas Toft Jørgensen er ligesom de øvrige herrelandsholdsspillere blandt de danske repræsentanter ved weekendens Swedish Open.

42 danskere vil være blandt deltagerne, når der i den kommende weekend spilles Swedish Open i Malmø. Det fremgår af det svenske dartforbunds hjemmeside.

Swedish Open afholdes som to singleturneringer, hvor Swedish Open afholdes om lørdagen mens Swedish Masters spilles søndag. Begge turneringer tilhører sølv-kategorien i WDF-regi, og er derfor en enkelt kategori lavere end Denmark Open. Foruden de to singleturneringer spilles der også en doubleturnering om fredagen.

Blandt de danske repræsentanter vil alle spillere fra de danske seniorlandshold, på nær damelandsholdets Janni Larsen, være deltagende. Således vil både Andreas Toft Jørgensen, Benjamin Drue Reus, Simon Bak og Ulrich Meyn deltage hos herrerne, mens Henriette Honoré, Michelle Merlit og Merete Kjær vil deltage hos damerne. Herudover har prominente danske navne som Brian Løkken, Ivan Madsen, Mogens Christensen, Nicolai Olsen og Niels-Jørgen Hansen også meldt deres ankomst.

Blandt de største forhåndsfavoritter i herrerækken ved Swedish Open er blandt andre hjemmebanefavoritterne Andreas Harrysson, Dennis Nilsson, Johan Engström og Ricky Nauman, alt imens hollandske Jelle Klaasen, engelske Martyn Turner, skotske Shaun McDonald og Kai-Fan Leung fra Hong Kong også må betegnes som seriøse kandidater til weekendens turneringer.

Løbende resultater fra Swedish Open vil kunne følges på DartConnect. Herudover vil der blive oprettet en live stream i løbet af weekenden.


Læs også:

Benjamin Drue Reus og Nikolaj Jørgensen er kvalificeret til PDC’s U23-VM

Darius Labanauskas og Daniel Larsson løb med VM-billetterne i PDC Nordic & Baltic

Ingen juniorer til Denmark Open?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*