Peter Wright trækker sig fra tre TV-turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Taylor Lanning/PDC

Verdensranglistens nummer to, Peter Wright, har valgt at trække sig fra august måneds tre World Series-turneringer i Australien og New Zealand.

Den regerende verdensmester, Peter Wright, har valgt at trække sig fra de tre World Series-turneringer, der i løbet af august skal spilles i Australien og New Zealand. Det skriver PDC på deres hjemmeside.

Afbuddet skyldes det forhold, at Peter Wright har set sig nødsaget til at undergå medicinsk behandling for galdesten. Et problem som ‘Snakebite’ også har måtte modtage behandling for tidligere i karrieren.

– Jeg er hamrende ærgerlig over at misse turen til Australien og New Zealand, men efter at have foretaget en række medicinske undersøgelser har jeg set mig nødsaget til at sætte mit helbred i første række, udtaler verdensranglistens nummer to til PDC’s hjemmeside.

Peter Wrights plads ved Queensland Darts Masters, New South Wales Darts Masters og New Zealand Darts Masters vil i stedet blive tildelt Dimitri Van den Bergh, der allerede har vundet to ud af sæsonens første tre World Series-turneringer, heriblandt Nordic Darts Masters i Forum i København.

World Series-touren giver ikke point til verdensranglisten, og afbuddene fra de tre turneringer får derfor ikke konsekvenser for Peter Wrights ranglistepoint.

Foruden Dimitri Van den Bergh så vil også Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Michael Smith, James Wade, Jonny Clayton, Joe Cullen, og Fallon Sherrock være blandt de 16 spillere ved de tre World Series-turneringer. De øvrige otte pladser vil blive udfyldt af blandt andre Simon Whitlock og Damon Heta, der vil være blandt regionens repræsentanter.


Læs også:

Opdateret verdensrangliste efter World Matchplay 2022

Dartnyheder.dk erfarer: Disse spillere deltager ved weekendens PDC Nordic & Baltic-turneringer i Slangerup

Michael van Gerwen besejrede Gerwyn Price i finalen ved World Matchplay

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*